Εγγραφή / Οικονομική Ενίσχυση

Γιατί είναι σημαντική η εγγραφή στο Συνέδριο

Με την εγγραφή στο συνέδριο ενισχύετε την προσπάθεια να τεθεί το ζήτημα αυτό στο δημόσιο βίο και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις συμβολής στην αντιμετώπισή του.

Η εγγραφή σημαίνει αυτόματα και την ιδιότητα του συμμετέχοντος στο συνέδριο, δηλαδή, την ιδιότητα του συνέδρου σε όλη την διάρκεια της πορείας προς αυτό και φυσικά τις δύο μέρες της διεξαγωγής του.

Οι σύνεδροι (ακόμα κι αν παρακολουθούν από μακριά με live steaming τις εργασίες του συνεδρίου) έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις ή να παρέμβουν ζωντανά με ολιγόλεπτες τοποθετήσεις στη συζήτηση που θα ακολουθεί κάθε θεματική συνεδρίαση.

Για την εγγραφή σας συμπληρώστε  τα στοιχεία σας:  Καθοριστική η οικονομική σας στήριξη

  Δεν έχουμε κανενός είδους χρηματοδότηση ή διαφημιστική στήριξη από μεγάλους χορηγούς ή κάποια ΜΜΕ.

  Στηριζόμαστε επομένως στην συμβολή του κόσμου που έχει την ίδια αγωνία με μας και κατανοεί πως αυτό το Συνέδριο έρχεται να συμβάλλει στην αντιμετώπιση ενός μεγάλου και χρόνιου ζητήματος, ενός επιτακτικού ζητήματος.

  Ορίσαμε το ποσό των 10 ευρώ ως συμβολή και ενίσχυση της προσπάθειάς μας, ως ένα ποσό που πιθανόν να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα για την διεξαγωγή του Συνεδρίου.

  Φυσικά υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες, όπως για παράδειγμα το κόστος για την έκδοση των πρακτικών του Συνεδρίου. Γι’ αυτό όσοι έχουν τη δυνατότητα και μπορούν να συνεισφέρουν με μεγαλύτερο ποσό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και ευεργετικό.

  Δώστε στον παρακάτω σύνδεσμο την οικονομική σας ενίσχυση, σημειώνοντας στα σχόλια τη λέξη «ΣΥΝΕΔΡΙΟ» με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες.

  Ενίσχυση – Στήριξη του Συνεδρίου με 10 ευρώ ή με μεγαλύτερο ποσό

  * Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε απευθείας κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς αναφέροντας ως αιτιολογία κατάθεσης το Ονοματεπώνυμο σας και την λέξη ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

  IBAN: GR67 0172 0440 0050 4410 0782 877
  Δικαιούχος: Ενότητα ΑΜΚΕ